Hanglampen

Hanglampen kopen? Hieronder staan een aantal bedrijven die hanglampen verkopen. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het type hanglampen. Bij deze bedrijven vindt u ook meer informatie over de hanglampen.

Hanglamp? Bestel uw hanglampen bij Lampenzo

Hanglamp? Bestel uw hanglampen bij Lampenzo

Unieke hanglampen voor het hele huis met voor iedere ruimte de geschikte uitstraling. Dan bent u bij Lampenzo aan het juiste adres! Het Lampenzo assortiment bestaat uit hanglampen van voornamelijk het merk Massive. De hanglampen zijn in verschillende kleuren van modern tot klassiek, van futuristisch tot sierlijk, in verschillende maten en prijscategorieën te leveren. Iedere hanglamp heeft zijn eigen prachtige uitstraling, waardoor in elke ruimte een passende verlichting kan worden verspreid

Hanglampen van Lichtkoning.

Hanglampen van Lichtkoning

Een groot voordeel van een hanglamp is dat het meestal een decoratieve waarde heeft en nagenoeg geschikt is voor elke kamer. De enigste kamers waar wij in de meeste gevallen hanglampen afraden zijn de badkamer en het toilet. Dit omdat het toilet normaal een kleine ruimte is en hanglampen vaak niet geschikt zijn voor een badkamer ivm waterbestendigheid (uitgedrukt in IP-waarde). Waar u bij hanglampen op moet letten hangt af van wat u het belangrijkste vindt. Over de kwaliteit moet u zich geen zorgen maken aangezien u op onze webshop enkel kwalitatieve hanglampen kan vinden. De belangrijkste factor zal waarschijnlijk zijn hoe de hanglamp er uit ziet. Dit is logisch aangezien deze verlichting het merendeel van de tijd niet aan staat. Het is dus belangrijk om er op te letten dat de hanglamp die u kiest bij uw interieur past.

Zitmaxx wonen hanglampen

Zitmaxx wonen hanglampen

Een hanglamp is een vorm van verlichting die aan het plafond wordt bevestigd. Vaak worden hanglampen gebruikt als de primaire verlichting van een ruimte, maar er zijn ook hanglampen die je langs een wand kunt hangen als sfeerverlichting.

EVI verlichting

EVI verlichting

Hanglampen met een moderne uitstraling, veel glas en led: de trend van dit moment! Een hanglamp is erg functioneel voor boven uw eettafel of vergadertafel of als basisverlichting voor slaap- of werkkamer. Bij eviverlichting .nl heeft u een ruime keuze in moderne hanglampen, designlampen en industriële lampen. Daarnaast vindt u bij ons een groot assortiment in verlichting in brons.

Hanglampen van Montel

Hanglampen van Montel

De hanglampen van Montèl zijn sierlijk vormgegeven, in verschillende stijlen. De keuze is persoonlijk. Past bij de inrichting van het huis een strakke, moderne hanglamp, een klassieke hanglamp met kap of mogen wat u betreft hanglampen best wat uitbundiger en weelderiger van design? Volop variatie, veel verschillende materialen. Metaal, verchroomd metaal, een kap van acryl of andere stof. Tot moderne vormen van kroonluchters aan toe.

Hanglampen van Lampenconcurrent?

Hanglampen van Lampenconcurrent

Hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar de klassieke hanglampen of gaat je voorkeur aan de andere kant uit naar de moderne design hanglampen? Het is verder de moeite waard om bijvoorbeeld door de hanglampen met kap te bladeren of specifiek gebruik te maken van de LED hanglampen die er beschikbaar zijn. De diverse varianten zorgen ervoor dat je de hanglamp af kunt stemmen op de rest van je interieur of stijl.

Lampenwinkel hanglampen

Lampenwinkel hanglampen

Op zoek naar een leuke hanglamp voor boven de eettafel, in de woonkamer of voor een andere ruimte die u wenst te verlichten? Lampen-Winkel heeft een ruim assortiment aan hanglampen die absoluut bijdragen aan een optimale sfeer met goede verlichting van de desbetreffende ruimte. Met de hanglampen van Lampen-Winkel kunt u de kamer een geheel nieuwe inrichting meegeven van klassiek tot hyper modern. Het hangt helemaal af van het gevoel wat u bij de kamer met de hanglampen wilt krijgen. Met de hanglampen is het mogelijk om een rustige neutrale innerlijke beleving te creëren maar tevens het tegenovergestelde.

Hogebeen interieur hanglampen

Hogebeen interieur hanglampen

De sfeer van uw woonkamer is afhankelijk van uw belichting, hanglampen spelen hierin een belangrijke rol! Zoekt u een mooie design hanglamp voor boven uw eettafel, een stijlvolle lamp voor in de gang of wellicht een sfeervolle lamp voor in uw zithoek? Bij Hoogebeen Interieur vindt u het allemaal. Onze medewerkers helpen u graag om de ideale verlichting voor u te vinden. We kijken hierbij zowel naar de sfeer als naar het design van de lamp.