Plafondlampen

Plafondlampen kopen? Hieronder staan een aantal bedrijven die plafondlampen verkopen. Al deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het type plafondlampen. Bij deze bedrijven vindt u ook meer informatie over de plafondlampen.

Straluma meubelen en hanglampen

Straluma meubelen en hanglampen

Een plafonnière of plafondlamp behoort tot de basis van een lichtplan. De plafondlamp is meestal een vlakke lamp die door middel van een korte voet bevestigd zit aan het plafond. Dergelijke lampen trof men vroeger voornamelijk aan in toiletten en badkamers, maar tegenwoordig zien we ze ook in woonkamers, slaapkamers of andere ruimtes in huis of kantoor.

Home sweet home plafondlampen

Home sweet home plafondlampen

Eén of meerdere plafondlampen hangen graag in het middelpunt van een kamer of hal. Ze creëren algemeen en indirect licht in je woonkamer, badkamer, hal en keuken. Plafondlampen met één of meerdere spots accentueren daarentegen heel gericht belangrijke plaatsen zoals kookeiland, halkast of kinderspeelhoek. In de meeste kamers bevindt zich standaard een centraaldoos in het midden van het plafond. Bepaal of de plafondlamp wel of niet veel aandacht moet krijgen en kies voor een decoratieve of basis opbouwspot of een letterlijk schitterende plafondlamp van glas of metaal.

Lampidee Plafondlampen en plafonnières

Lampidee Plafondlampen en plafonnières

Neem een kijkje in de veelzijdige collectie van Lampidee en vind de perfecte plafondlampen of plafonniere. Naast ons assortiment op de webshop hebben onze winkels een nog grotere collectie lampen!

Lampverlichting plafondlampen

Lampverlichting plafondlampen

In de categorie led plafonlampen vindt u lampen waarin de leds in het armatuur zijn ingebouwd. Bij elk artikel staat vermeld of de led plafonlamp wel of niet dimaar is. LampVerlichting.nl heeft echter veel meer plafondlampen waarin ook losse led lichtbronnen passen. Bij elk armatuur staat vermeld of deze ook voorzien kan worden van losse (dimbare) led lichtbron.

Lampenconcurrent plafondlampen

Lampenconcurrent plafondlampen

Plafondlampen zijn beschikbaar met heel moderne vormen en materialen, of met verschillende klassieke eigenschappen. Zoek je specifiek naar de plafondlampen met kap, of wil je gebruik maken van de LED plafondlampen die er beschikbaar zijn? Blader daarnaast eens door de design plafondlampen, waarmee je zorgt voor een strak en stijlvol uiterlijk. Dankzij het grote aanbod kun je de plafondlampen uitstekend laten aansluiten bij de rest binnen je verlichtingsplan.

Plafondlampen van tuinverlichting-expert

Plafondlampen van tuinverlichting-expert

Onze collectie plafondlampen bestaat uit twee verschillende soorten lampen. We hebben namelijk lampen die u aan het plafond kunt hangen, en die naar beneden hangen. Deze zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor boven de tuintafel. Daarnaast zijn er plafondlampen die u aan het plafond kunt bevestigen van uw serre of overkapping. De meeste plafondlampen zijn tevens te gebruiken als wandlampen, zodat u nog eens kunt variëren.

Lichtdiscounter plafondlampen

Lichtdiscounter plafondlampen

Bent u op zoek naar plafondlampen, ofwel plafonnières voor uw huis of bedrijf? Lichtdiscounter.nl biedt een ruime keuze uit stijlvolle plafondlampen. Voor wie op zoek is naar design, sfeer of naar praktische plafondverlichting, wij hebben het in huis! U heeft bij ons een ruime keuze uit materialen, modellen, verlichtingsbronnen en prijscategorieën. U vindt bij ons plafondlampen van gerenommeerde merken voor een scherpe prijs. Dat maakt ons dé webshop voor design verlichting en verlichtingsaccessoires!

Plafondlampen bij Rietveld

Plafondlampen bij Rietveld

Plafondlampen kunnen als verschillende soorten verlichting dienen; bijverlichting, hoofdverlichting en sfeerverlichting. Een keuze voor een plafondlamp is zeer divers zowel in soort en keuze. Van klassiek tot strak moderne plafondlamp,van kleine tot grote plafondlamp, van goedkoop tot duur design plafondlamp, van scherp geprijsd tot duurder in de markt! Niet alleen verschillend in stijl maar ook in soort verlichtingsbron. Plafondlampen met een gloeilamp, spaarlamp, tl, ingebouwd led en zelfs met duurzaam vervangbaar led.